Publicerad | Platser | Utgår |
---|---|---|
2025-08-12 | 1 | 2025-10-31 |
Nu söker vi kockar med passion för både á la carte och konferens – och som värdesätter hälsosam, vällagad mat.
Hos oss blir du en del av ett erfaret och sammansvetsat köksteam med höga ambitioner, kreativ lekfullhet och en stark känsla för service.
Tillsammans med köket blir du en nyckelperson i vår hotellverksamhet, där våra gäster får njuta av smakrika luncher och minnesvärda middagar i en unik miljö vid havet. Ibland får du även bidra med matglädje till vårt charmiga Vincafé – en uppskattad mötesplats för både lokalbor och hotellgäster.
Vår matfilosofi är enkel: vi låter säsongens bästa råvaror, helst från lokala producenter, ta plats på tallriken – för högsta kvalitet, smak och hållbarhet.
Arbetsområden:
- Konferensmåltider
- Lunch
- Barmeny
- A la carte
Villkor:
- Vi söker kockar på heltid, men även extra vid behov.
- Du arbetar på rullande schema, dagar, kvällar och helger.
- Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.
- Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
- Minst 2 års erfarenhet av á la carteköket.
- Erfarenhet av event är meriterande.
- Kunskap och intresse för närproducerade råvaror och hållbar matlagning.
- Stark känsla för smaker och vackra uppläggningar
Längst ut i Saltsjöbaden ligger den prisbelönta hotell- och konferensanläggningen Vår Gård. I 100 år har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur finns en lång historia där storslagen konst, vackra miljöer och kulinariska matupplevelser följt med genom åren. Idag är Vår Gård en växande och levande destination med fokus på hållbara upplevelser och möten mellan människor.